Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.ergodemijnstreek.nl/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 127
Verwijzing - Ergotherapie de Mijnstreek

Even geduld a.u.b. de website wordt geladen...

U kunt zowel met als zonder verwijzing contact opnemen met Ergotherapie de Mijnstreek. Als u zich zonder verwijzing bij de praktijk aanmelden wordt u verzocht dit te melden. U krijgt dan namelijk te maken met de verplichte Directe Toegankelijkheid Ergotherapie (DTE) screening.

Ergotherapie met verwijzing
U kunt binnen de praktijk terecht op verwijzing van een arts of specialist. Bij uw eerste afspraak kunt u dan de verwijzing, samen met uw identiteitsbewijs en pas van uw zorgverzekering mee te nemen.

Ergotherapie zonder verwijzing

Indien u niet in het bezit bent van een verwijzing kunt u ook bij Ergotherapie de Mijnstreek terecht. U heeft dan verschillende mogelijkheden, namelijk:

Directe Toegankelijkheid Ergotherapie / DTE-Screening
Als u zich zonder verwijzing bij de praktijk meldt, zijn wij verplicht om te beoordelen of u in aanmerking komt voor DTE. Dit gebeurt door middel van een korte screening tijdens de eerste afspraak. Een onderdeel van deze screening is dat uw huisarts een verslag van de screening ontvangt.gen of u zonder verwijzing een afspraak bij de praktijk kunt maken.

Eigen vergoeding
Het is altijd mogelijk om zelf uw behandeling te betalen. Voor meer informatie over de tarieven kunt u contact opnemen met uw behandelaar.

Contactgegevens

Telefoon:   06 – 44 23 80 61
E-mail:       info@ergodemijnstreek.nl

Locatie Brunssum

Sint Gregoriuslaan 1 – A
6442 AE Brunssum

Locatie Landgraaf

Sportlaan 3
6374 CM Landgraaf

Locaties Hoensbroek

Pius XII Plein 2,
6433 CZ Hoensbroek

Maria Gewandenstraat 24,
6432 CP Hoensbroek

© Copyright 2019 Ergotherapie de Mijnstreek