Even geduld a.u.b. de website wordt geladen...

Buurtzorg Plus Team
De wijkverpleegkundigen en -verzorgenden in de Buurtzorg Plus teams werken nauw samen met een plaatselijke fysiotherapeut (fysiotherapie de Bundeling), en Ergotherapie de Mijnstreek. Buurtzorgmedewerkers signaleren dagelijks functionele problemen die een bedreiging vormen voor de zelfredzaamheid van hun cliënten en voor het handhaven van de thuissituatie. Buurtzorg Plus teams schakelen de benodigde therapeuten snel en effectief in. De lijnen zijn een stuk korter, waardoor er snel adequate zorg kan worden geleverd. De nadruk in de samenwerking ligt op vroege signalering, optimale afstemming en functioneringsgerichte preventie.

Fysiotherapie de Bundeling
Door middel van intensieve samenwerking met Fysiotherapie de Bundeling en Ergotherapie de Mijnstreek ontstaat er een grote meerwaarde voor de cliënten, omdat er snel en effectief samengewerkt kan worden. Niet alleen zijn beide praktijken in het zelfde pand gevestigd, beide partijen zitten ook in verschillende netwerken zoals Parkinsonnet en MSZorg Nederland. Hierdoor leveren we niet alleen kwalitatief goede zorg, ook krijgt de cliënt de zorg die het meest up to date is volgens de laatste behandelrichtlijnen.

We hebben ieder onze eigen specialisaties, die elkaar uitstekend aanvullen. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat de cliënt altijd de meest optimale zorg krijgt.

MTSR

Steeds meer mensen hebben behoefte aan psychische hulp of zijn op zoek naar middelen die hen ondersteunen om zelfstandig met hun klachten om te gaan. MTSR is een moderne organisatie die vooral zorg biedt aan mensen met psychische en lichamelijke klachten woonachtig in Zuid-Limburg, MTSR werkt snel, deskundig en transparant.

Door de nauwe samenwerking, met bijvoorbeeld psychologen, kunnen we de behandeling afstemmen op de zorgvraag van de cliënt om op deze manier de belastbaarheid van de cliënt op te bouwen.

Contactgegevens

Telefoon:   06 – 44 23 80 61
E-mail:       info@ergodemijnstreek.nl

Locatie Brunssum

Sint Gregoriuslaan 1 – A
6442 AE Brunssum

Locatie Landgraaf

Sportlaan 3
6374 CM Landgraaf

© Copyright 2018 Ergotherapie de Mijnstreek