Even geduld a.u.b. de website wordt geladen...

Ergotherapie de Mijnstreek is een eerstelijns ergotherapiepraktijk voor kinderen, volwassenen en ouderen gevestigd in Brunssum en Landgraaf waarbij de cliënt met zijn hulpvraag centraal staat.

Ergotherapie helpt u weer zo zelfstandig mogelijk te functioneren bij alledaagse activiteiten zoals aankleden, douchen en eten (bereiden).  Dagelijks verricht iemand veel handelingen zonder hierbij na te denken. Soms lukt het niet meer om deze dagelijkse handelingen uit te voeren en kan iemand belemmerd worden in zijn/haar zelfstandigheid. Dan kunt u terecht bij Ergotherapie de Mijnstreek.
Er wordt dan samen met u op zoek gegaan naar de mogelijkheden om deze dagelijkse handeling (weer) mogelijk te maken. Het leveren van zorg op maat staat hierbij voorop. Er wordt samen gezocht naar een passende oplossing. Dit kan door middel van behandelen, begeleiden, adviseren, trainen en coachen.

 

1 day ago

Ergotherapie de Mijnstreek

Trots op laura die afgelopen vrijdag de laaste lesdag afgerond heeft!Vandaag vindt de laatste dag plaats van de School AMPS cursus. De deelnemers hebben de afgelopen 5 dagen hard gewerkt. De cursus werd verzorgd door een docent ergotherapeut uit de VS Lou Ann Griswold. Wij bedanken Lou Ann voor haar actieve bijdrage en haar fijne manier van lesgeven. See MoreSee Less

View on Facebook

Hallo allemaal!

Vandaag is het feest want onze collega Laura is jarig en mag alweer 27 kaarsjes uitblazen.

Lieve Laura, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een prachtige dag gewenst vandaag en geniet van je verjaardag!

Liefs,
Carlos en Desiree
See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

Ergotherapie de Mijnstreek
View on Facebook

Contactgegevens

Telefoon:   06 – 44 23 80 61
E-mail:       info@ergodemijnstreek.nl

Locatie Brunssum

Sint Gregoriuslaan 1 – A
6442 AE Brunssum

Locatie Landgraaf

Sportlaan 3
6374 CM Landgraaf

© Copyright 2018 Ergotherapie de Mijnstreek